Renshin joukkue
Renshin-Kan on Suomen menestynein karateseura. Seuramme vahvuus on aina perustunut laajaan harjoittelijapohjaan ja useisiin hyviin kilpailijoihin. Siksi menestys on ollut erinomainen sekä henkilökohtaisissa että joukkuekilpailuissa.

Seuramme kilpailijat ovat keränneet seuran 25-vuotisen historian aikana kaikkiaan yli kymmenen MM- ja EM-mitalia ja yli 100 PM- ja SM-mitalia.

Renshin-Kanin kilpailumenestys alkoi varsinaisesti jo ennen virallista rekisteröitymistä yhdistysrekisteriin vuonna 1975. Vuosina 1973 ja 1974 voittivat Joukkue SM-kultaa seuran konkarit Risto Tuominen, Kai Vikberg ja Jouko Turunen. Lisäksi kaikki kolme olivat myös 1973 mukana Suomen joukkuessa Göteborgissa Ruotsissa kun Suomi voitti kaikkien aikojen ensimmäisen Pohjoismaiden mestaruuden.

 

 

Joukkueiden Suomen mestaruuksia Renshin-Kanin   kilpailijat ovat voittaneet enemmän kuin kaikki muut Suomen karateseurat yhteensä.
Euroopan mestaruuksia ja eri mitalisijoja Renshin-Kan on voittanut myös runsaasti.

Suomen naiskaraten kirkkain tähti Sari Laine on myös saanut karateoppinsa Renshin-Kanissa.

Suomen kaikkien aikojen menestyksekkäin mieskarateka Tapio Pirttioja on voittannut sekä Euroopan mestaruuksia, että MM-hopeaa, SM- ja PM-kisojen voitoista puhumattakaan.


Renshin-Kanin nimeen lisätäänkin ansaitusti
MESTAREIDEN SEURA